Sanitair Blankenberge

Uw sanitaire installatie speelt een belangrijke rol in uw leven. Het is niet alleen de plaats waar u zich ’s ochtends gauw opfrist. Ook na een lange hectische dag geniet u graag van een heerlijke warme douche of een ontspannend bad. Misschien wilt u uw sanitair nabij Blankenberge vervangen, zit u in een nieuwbouw of verbouwing of wilt u gewoon een gedeelte van uw badkamer vernieuwen. Zowel voor een kleine ingreep in uw sanitair nabij Blankenberge als voor een totaalproject kunt u beroep doen op professionelen zoals bijvoorbeeld JES Projects. U kunt deze installateur makkelijk bereiken via de website of op het nummer 0498 64 50 63. Ze staan u met raad en daad bij en realiseren samen met u uw droomproject.

Kies voor kwaliteit

U kunt uiteraard zelf aan de slag gaan als u nieuw sanitair in de buurt van Blankenberge wilt installeren of uw oude installatie wilt vervangen. Het voordeel echter om met een ervaren installateur te werken is dat u scherpe prijzen krijgt, zowel voor uw bad, douche en WC, uw badkamermeubelen als voor alle andere benodigdheden. De installateur werkt alleen met gerenommeerde merken. De vaklui die de installatie doen, zijn vertrouwd met deze merken en verzorgen de vernieuwing van uw sanitair nabij Blankenberge tot in de kleinste details.

Bekijk onze realisaties

 

Kies uw eigen stijl

Door de grote keuze aan materialen kunt u zelf bepalen welke klasse en stijl uw badkamer of WC moet uitstralen. Via een installateur zoals JES Projects wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwe trends en de meest moderne materialen. U kunt zelf een inbreng doen in het ontwerp van uw badkamer en u laat zich tot in de puntjes adviseren. U bent dan ook zeker dat uw nieuwe badkamer of WC nog heel wat jaren zal meegaan. Het vernieuwen van uw badkamer is hét perfect moment om uw woning een meerwaarde te geven. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals vloerverwarming, een jacuzzi of een ultramoderne douchecabine met alle comfort. Gaat u voor nieuwe technologieën in duurzame verwarming, waterbesparende doucheknoppen en kiest u voor natuurlijke materialen zoals natuursteen en hout? Zo heeft u niet alleen een hedendaagse badkamer, maar wordt deze ruimte een echte ontspanningsruimte naar uw keuze.

Bekijk het volledige plaatje

JES Projects verzorgt ook totaalprojecten. Hierbij wordt de volledige badkamer of WC heringericht. Naast het bad en/of douche, toilet en lavabo, wordt er ook gedacht aan de vloeren, muurtegels, badkamertegels, elektriciteit en schilderwerken. Samen met u wordt de indeling van de badkamer besproken. En uiteraard wordt de esthetische kant niet vergeten. Welke stijl wenst u en welke sfeer wilt u in uw badkamer creëren? Het grote voordeel om voor een totaalproject te kiezen is dat u één centraal aanspreekpunt heeft. Zij zorgen voor de correcte volgorde van uitvoering van de werken en volgen de werkzaamheden nauwkeurig op. Ze nemen heel wat zorgen uit uw handen zodat u zich enkel nog hoeft te focussen op de keuze van materialen en de uitstraling van uw badkamer.

Contacteer ons voor een offerte op maat van sanitair in Blankenberge

Is uw sanitair in Blankenberge en omgeving toe aan vernieuwing? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog! Dat kan via mail op info@jesprojects.be of door te bellen naar 0498 64 50 63. Ook kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. JES Projects komt graag bij u langs om uw situatie of probleem grondig te analyseren!