Over ons

Gedreven en gepassioneerd renoveren

De zaakvoerders bij JES Projects BV zijn Johan Bakelants en Susy Sterckx. Met een indrukwekkende werkervaring van 25 jaar in de renovatiewereld, koos Johan Bakelants ervoor om in 2009 volledig zelfstandig aan de slag te gaan als vakman gespecialiseerd in centrale verwarming en sanitair.

Aangezien Johan’s grootste passie ligt in het omtoveren van verouderde en minder fraaie ruimtes tot ware pareltjes, heeft de focus zich in de loop der jaren verlegd naar het volledig renoveren van badkamers. Het jaar 2021 markeerde de overgang van een eenmanszaak naar de oprichting van JES Projects bv als BVBA, tegelijkertijd trad Susy toe tot het team. Susy heeft daarbij de verantwoordelijkheid op zich genomen voor de administratieve taken en planning.

JES Projects bestaat uit 1 vast team. Dit team voert alle werken uit: afbraak, vernieuwen van leidingen, chappen, betegelen, installatie tot en met de schilderwerken. Johan is gedurende heel het project het aanspreekpunt. In samenwerking met onze vaste leveranciers, DESCO – Van Marcke- Facq – Sax kunnen we u steeds de nieuwste en modernste technieken aanbieden.