Badkamerrenovatie

Uw badkamer vernieuwen wij van vloer tot plafond in 10 werkdagen, met oog voor detail zonder al te veel stof en alles keurig afgewerkt. RENOVEREN OP ZIJN BEST!!!

JES Projects doet uw badkamerrenovatie en badkamerventilatie van A tot Z! Landelijk, modern of trendy? Wij bieden u een vrijblijvende offerte en eventueel een 3D- ontwerp aan. JES Projects begeleidt u bij het kiezen van het sanitair, tegels en badkamermeubels, en nemen uw volledig project voor onze rekening:

  • Vervangen van baden, douches en toiletten;
  • Betegeling;
  • Plaatsen of vervangen van leidingen en (sier)radiatoren;
  • en nog veel meer!

JES Projects voert ook kleinere werken uit zoals een bad veranderen door inloopdouche of een klassiek toilet vervangen door hangtoilet.

Waarom uw badkamer renoveren?

Een badkamer renoveren is een intensieve en vaak kostbare onderneming. Vooral als u dit zelf moet doen, maar niet zo’n handige doe-het-zelver bent. Toch zijn er veel Vlamingen die voor een nieuwe badkamer kiezen. Dat is niet vreemd, want een nieuwe badkamer installeren heeft een grote meerwaarde! Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende vijf pre’s van badkamerrenovatie:

  • De renovatie of vernieuwing van uw badkamer zorgt voor een mooie waardevermeerdering van uw huis. Met name als u kiest voor het plaatsen van een badkamer vloerverwarming, luxueuze of tijdloze badkamertegels of voor een fraaie jacuzzi of moderne douchecabine.
  • Door uw badkamer en sanitair te vernieuwen, kunt u uw badkamer een stuk comfortabeler en aangenamer maken: u creëert meer ruimte, meer genot en houdt met een vloerverwarming altijd heerlijk warme voeten, ook als het ’s winters vriest!
  • Mogelijkheid om uw badkamer te verduurzamen en milieuvriendelijker te maken. Zo kunt u kiezen voor waterzuinige douches en baden, en een milieuvriendelijk verwarmingssysteem via radiatoren of door een nieuw aangelegde vloerverwarming.
  • U krijgt de kans om de gerenoveerde badkamer helemaal technologisch modern te maken. Bijvoorbeeld door te kiezen voor nieuwe technologieën op het gebied van douches, baden en sanitaire verlichting. Door dit te doen kan uw badkamer er weer jarenlang tegenaan!
  • Een badkamerrenovatie biedt u de kans om van de badkamer een plek te maken waar u, uw partner en/of kinderen echt helemaal tot ontspanning kunnen komen. Dit effect bereikt u het beste door de kiezen voor een natuurlijke en rustige uitstraling. Badkamertegels van natuursteen of hout creëren dit effect, maar ook een tijdloze douchecabine of stijlvolle badkamer zorgt ervoor dat de badkamer een plek voor ontspanning en rust wordt.

De renovatiemogelijkheden die wij u bieden

Bij JES Projects kunt u terecht voor een totale badkamerrenovatie. Maar ook voor het aanleggen van centrale verwarmingen, vloerverwarmingen, baden en douchecabines. Al onze materialen worden enkel bij professionele speciaalzaken aangekocht. In alle badkamers worden indien nodig aan- en afvoerleidingen, elektriciteit, bezetting, chape, sanitair, schilderwerk, vloeren en tegels met de grootste zorg vernieuwd. Enkel op deze manier kunnen wij kwaliteitswerk leveren en u een badkamer bieden waar u voor altijd van kan genieten zonder zorgen.

JES Projects realiseert uw persoonlijke badkamerontwerp voor u, volgens uw eigen smaak! Uiteraard denken wij in het ontwerpproces volop met u mee, zodat u een badkamer ontwerpt die comfortabel, innovatief, eigentijds, maar ook betaalbaar is. Bespreek uw persoonlijke badkamerideeën het aanspreekpunt van JES Projects en zo bieden wij u in uw badkamer een ware oase van rust, warmte, gezelligheid en ontspanning!

Vervang uw bad door een ruime douche binnen 1 dag

Kinedo biedt u een breed assortiment. De badkamer is tegenwoordig niet alleen bedoeld voor uw persoonlijke verzorging, maar ook voor uw welzijn.

Binnen 1 dag uw bad vervangen door een veilige en toegankelijke douche zonder ingrijpende verbouwingswerkzaamheden, dat kan! Extra’s zoals een lage douchebak met antislipbehandeling, uitgerust met ondersteuningsbeugels en opklapbaar zitje ligt ook perfect binnen onze mogelijkheden. Ons Kinemagic systeem is uitgevoerd in veiligheidsglas met antikalk beschermlaag. Dankzij de vele varianten is Kinemagic geschikt ter vervanging van alle afmetingen van een bestaand bad. Met Kinemagic behoren valpartijen in de badkamer tot het verleden. Geen huis vol stof, geen kap- en breekwerk!

Nieuwe badkamers en face-lifts in heel West-Vlaanderen/strong>

Woont u in West-Vlaanderen, specifiek in de regio Oostende, en wilt u een badkamerrenovatie laten uitvoeren, welk type dan ook? Dan bent u bij JES Projects aan het juiste adres. JES Projects heeft tal van referenties in onder andere De Haan, Westende, Nieuwpoort, Bredene, Brugge, Middelkerke en Blankenberge. Als u woont in deze regio kunt u voor elk soort badkamerrenovatie terecht bij de ervaren experts van JES Projects. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!

Profiteer van fiscale voordelen en premies. Vraag meer info!

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van badkamerrenovatie? Wilt u een kleine badkamer inrichten, een landelijke badkamer maken, een grote badkamer ontwerpen, uw favoriete badkamertegels laten plaatsen en/of badkamer verwarming laten aanbrengen? Of had u graag nog wat bijkomende informatie gewenst over onder andere de prijs van een inloopdouche of een volledige badkamerrenovatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Bekijk onze realisaties