Een inloopdouche plaatsen: een mooie investering

Bent u een bad-mens of een douche-mens, of beide? In elk geval is een inloopdouche plaatsen een verantwoorde investering. Soms wordt er zelfs voor gekozen om het bad door een inloopdouche te vervangen. Misschien heeft u een kleine of een grote badkamer met inloopdouche of wilt u een tweede badkamer installeren en daarin een inloopdouche laten plaatsen? JES Projects helpt u om de juiste inloopdouche in uw woning te integreren. Bij JES Projects betaalt u een betaalbare prijs voor uw inloopdouche. Bovendien geven we voor jouw badkamer de beste inspiratie omtrent een inloopdouche.

Een inloopdouche plaatsen heeft veel voordelen

Wanneer u kiest voor een inloopdouche, kiest u voor comfort. Douches plaatsen met de meeste comfort is niet altijd zo eenvoudig. Om te beginnen is er geen opstapje zoals bij een douchebak. Dit voorkomt dat u struikelt en dit principe wordt dan ook erg geapprecieerd door senioren. Ten tweede maakt u de doucheruimte zo groot als u zelf wilt. In tegenstelling tot een douchecabine hoeft een inloopdouche niet langs de vier zijden afgesloten te zijn. Dit geeft heel wat meer bewegingsruimte.

Een ander pluspunt van een inloopdouche plaatsen is dat u klasse aan uw badkamer toevoegt. Als u bijvoorbeeld voor transparant glas kiest voor het douchescherm, krijgt u een groter ruimtegevoel in de badkamer. Een inloopdouche geeft een strakkere en hedendaagse look aan uw badkamer. Maar ook in een meer traditionele of landelijke stijl kunt u perfect een inloopdouche laten plaatsen. De douche gaat op in het geheel en is vrij discreet aanwezig.

Een ander niet onbelangrijk voordeel van een inloopdouche is dat ze zeer makkelijk te onderhouden is. De vloer loopt gelijk met de rest van de badkamer en de wanden zijn zeer strak. Schoonmaken is en makkelijk en snel gebeurd.

Badkamerrenovatie Badkamerrenovatie Brugge sanitair brugge

Interessante prijs voor een inloopdouche te plaatsen als onderdeel van een totaalconcept

Bij JES Projects kunt u terecht voor een totaalconcept. Uw badkamer met inloopdouche wordt van A tot Z uitgetekend en gerealiseerd. Denk daarbij aan alle leidingen, elektriciteit, verwarming, vloeren, muren, afwerking plafond, meubelen en uiteraard ook het bad, douche, wc en lavabo.

Wanneer u douches gaat plaatsen kiest u daarbij niet alleen de indeling van uw badkamer, maar u kiest ook zelf de materialen, kleuren en stijl. Wanneer u denkt aan een inloopdouche plaatsen, is het misschien hét ideale moment om een totaalconcept te overwegen. Vraag gerust raad en bespreek uw budget. Als u met een professioneel installateur in zee gaat krijgt u gegarandeerd scherpe prijzen op al uw materialen. Op die manier kunt u met uw budget veel meer doen dan u had gedacht.

Welk type inloopdouche laten plaatsen?

Een inloopdouche is niet zomaar een afvoer in de vloer en een douchekop in het plafond met daarrond een douchescherm. Het is veel meer dan dat en u kunt kiezen tussen verschillende types. Gaat u voor een traditionele afvoer of kiest u bijvoorbeeld voor een afvoergoot die discreet in de vloer is ingewerkt? En er zijn verschillende materialen voor de douchebodem waaruit u kunt kiezen. Een inloopdouche plaatsen is vooral uw eigen stijl creëren en daarbij ook uw eigen ideeën volgen. Vraag gerust raad zodat u kiest voor de inloopdouche die het beste bij u en uw woning past. Benieuwd naar de prijs van een inloopdouche? Wij stellen vrijblijvend een offerte op maat voor u op.

Contacteer ons voor een schatting van de prijs van een inloopdouche

Benieuwd wat wij voor uw badkamer met inloopdouche kunnen betekenen? Twijfel niet om contact op te nemen voor advies. Onze specialist helpt u graag verder en samen kijken we welke werken noodzakelijk zijn om van uw badkamer een plaats te maken om heerlijk tot rust te komen. U kan ons telefonisch contacteren op het nummer 0498 64 50 63  of een mail sturen naar info@jesprojects.be.