Badkamerrenovatie De Haan

Is uw badkamer aan vervanging toe? Dan is JES Projects dé partner die u kan inschakelen voor uw badkamerrenovatie in De Haan. Onze specialist tovert uw badkamer om in een ontspannende plek om te genieten van een momentje voor uzelf. Bij het uitvoeren van een badkamerrenovatie in De Haan realiseren wij uw droombadkamer om ‘s ochtends uw dag goed te beginnen of om na een lange werkdag heerlijk te ontspannen en genieten.

Renovatie- of nieuwbouwprojecten bij JES Projects

JES Projects luistert naar uw wensen en verwachtingen en voorziet uw badkamer van een gebruiksvriendelijke inrichting. Zowel voor een renovatie van uw huidige badkamer als voor een nieuwbouwproject staat JES Projects voor u klaar. 

Naast volledige badkamerrenovaties nabij De Haan zijn wij gespecialiseerd in de installatie en reparatie van al uw sanitaire toestellen, het plaatsen van waterverzachters en het onderhoud van centrale verwarming. Bij alle werken garanderen wij u de beste kwaliteit aan een zeer scherpe prijs.

Transparante service en communicatie rond uw badkamerrenovatie in De Haan

Wij staan bekend voor onze transparante communicatie waardoor u ten alle tijde weet waar u aan toe bent. U krijgt één specialist die voor u klaarstaat en u doorheen heel het project begeleidt. Van vrijblijvende prijsofferte, tot 3D ontwerp tot opvolging en oplevering.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons dan voor meer informatie of bekijk onze realisaties om een idee te krijgen van wat we voor u in petto hebben. Wij volgen de nieuwe ontwikkelingen in de sector nauw op de voet en maken voor uw badkamerrenovatie in De Haan gebruik van de nieuwste technologieën en materialen. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0498 64 50 63. We beantwoorden met veel plezier al uw vragen of opmerkingen.

Jes projects voor uw badkamerrenovatie in De Haan