Badkamerrenovatie in Brugge

Is uw badkamer wel aan een opknapbeurt toe? Contacteer JES Projects dan eens! Wij zijn dé specialist in badkamerrenovatie in regio Brugge. Wij zorgen er graag voor dat uw badkamer de ideale plek wordt om uw dag te beginnen, of waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. Al uw badkamer dromen worden werkelijkheid met JES Projects.

Totaaloplossingen bij badkamerrenovatie in Brugge

Wanneer u kiest voor JES Projects voor uw badkamer renovatie in Brugge, kiest u voor een totaaloplossing. Wij nemen het volledige project voor onze rekening. Van het vervangen van baden, douches en toiletten, tot het vervangen van leidingen en (sier)radiatoren en het betegelen van uw badkamer: wij vernieuwen uw badkamer van A tot Z. Wilt u advies op maat bij het kiezen van geschikt sanitair, tegels over badkamermeubels? Ook dan is JES Projects graag uw partner!

Enkele badkamerrenovatie referenties in Brugge

Bent u niet zeker welke mogelijkheden u heeft met uw toekomstige of huidige badkamer en bent u opzoek naar enkele referentiepunten? Bekijk dan zeker onze gerealiseerde badkamerrenovaties in Brugge.

Waarom JES Projects voor uw badkamerrenovatie in Brugge?

  • Snelle en sterke service door ervaren vakmannen;
  • Slechts één aanspreekpunt voor alle werken en installaties;
  • Topkwaliteit tegen een scherpe prijs;
  • Gecertificeerd aardgastechnicus;
  • Materialen afkomstig van professionele speciaalzaken;
  • Vrijblijvende prijsofferte;
  • 3D-ontwerp mogelijk.

Naast badkamer renovaties, is JES Projects ook uw vakman voor een kwalitatieve installatie van uw sanitaire voorziening. En zoekt u een ervaren installateur voor uw centrale verwarming? Ook dan staan wij voor u klaar. Contacteer ons gerust en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Vrijblijvende offerte

Wilt u ook weer zorgeloos kunnen genieten van een mooie badkamer? JES Projects verzorgt graag uw badkamerrenovatie in Brugge. Onze vakman komt graag bij u langs om uw situatie of probleem grondig te analyseren, en vervolgens een passende oplossing te bieden. Contacteer ons gerust via het contactformulier of via het telefoonnummer 0498 64 50 63. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

JES projects voor uw badkamerrenovatie in Brugge