Totaalconcepten

Uw badkamer renoveren, beschouw het als een totaalrenovatie

Als u uw badkamer gaat renoveren, komt hier heel wat bij kijken. Elk element in de badkamer moet opnieuw bekeken worden, weggehaald worden en een nieuw exemplaar moet geïnstalleerd worden. Een badkamer renoveren is dus meer dan alleen een bad of een douche vervangen. U kunt het gerust als een totaalconcept beschouwen. Een professioneel installateur van badkamers en sanitair helpt u graag in uw project!

Wat mag u van een totaalrenovatie verwachten?

Het antwoord op deze vraag is vrij simpel: een totaal renovatie gaat over het vernieuwen van a tot z van uw badkamer. Alles wat erbij komt kijken, wordt onder handen genomen. Uiteraard kunt u elk werk aan een andere ondernemer overlaten. Veel beter is het om één centraal aanspreekpunt te hebben die de werken coördineert. Het begint al bij het kiezen van de materialen: vloeren, bad, toilet, douche, wasbak en badkamermeubelen. Denk ook aan de verlichting, de bekleding van de muren en het afwerken van plafonds. Daarbij komt ook nog het leggen van nutsleidingen zoals water aan- en afvoer en elektriciteit. En denkt u bijvoorbeeld aan vloerverwarming of centrale verwarming? Beide zullen een andere aanpak vragen. Elk van deze werken moeten in een bepaalde volgorde gebeuren. En waarschijnlijk zullen niet alle werken door eenzelfde ondernemer uitgevoerd worden. Om dit te realiseren, daar zorgt nu precies uw coördinator voor. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het verloop van de werken.

U kiest uw stijl, uw specialist voert de totaalrenovatie uit

Zoals hierboven gezegd, heeft u één aanspreekpunt voor alles. Het begint bij het opmaken van de plannen. U geeft aan wat u precies wilt en uw installateur stelt een planning op. Daarna start u met het uitkiezen van de verschillende materialen, stijlen, kleuren… Eens u uw materialen heeft gekozen, kunnen de werken beginnen. Uw coördinator is zeer transparant en houdt u op de hoogte van het verloop van de werken. De werken vorderen snel omdat er van tevoren een planning is opgemaakt tussen zijn leveranciers en onderaannemers. Zo voorkomt u dat u moet wachten op één of meerdere specialisten. En als u niet tevreden bent over een bepaald werk, dan heeft u ook maar één persoon waar u moet bij aankloppen. Met andere woorden: u hoeft enkel maar toe te kijken en uw badkamer wordt voor u gerealiseerd.

Uw badkamerrenovatie binnen uw budget

U kunt gerust uw budget bespreken met uw installateur en u krijgt verschillende voorstellen die binnen dat budget passen. Doordat u met één aanspreekpunt werkt, kunt u via uw coördinator genieten van voordelige prijzen bij leveranciers van tegels, badkamers, sanitair, enz. Doordat uw installateur een uitstekende zakenrelatie heeft met zijn vaste leveranciers, scheelt dit een heel bedrag op het totaalplaatje. Het gebeurt vaak dat u op die manier met uw budget meer kunt doen dan u oorspronkelijk had gedacht.

In het kort…

Kort samengevat kunnen we stellen dat een totaalrenovatie heel wat voordelen heeft:

  • Slechts één aanspreekpunt
  • Goedkoper
  • Sneller resultaat
  • Minder zorgen

Zorgeloos verbouwen…dat regelen wij voor u!

JES Projects is uw ideale partner voor uw badkamerrenovatie. Wij hebben ons door de jaren heen meer en meer gespecialiseerd in het totaalconcept van uw badkamer. Wij nemen het volledige traject vanaf het ontwerp tot de eindafwerking voor onze rekening. We zijn steeds mee met de nieuwe trends. Zo hebben we nu in ons gamma de XXXL tegel. Deze tegels zijn verkrijgbaar tot een formaat van 2,6 x3m. Voor badkamers is de meest gebruikte maat 1x3m. Hierdoor is het ook mogelijk om de douche naadloos af te werken. Neem gerust een kijkje bij onze fabrikant:

SUPERLARGE – Keramische tegels op extragroot formaat.
www.superlarge.be
Showroom en expertisecentrum uitsluitend gewijd aan keramische platen van zeer groot formaat.

Voor het ontwerp van uw volledige interieurinrichting kan u bij onze partner The Design Code terecht.

Wilt u een afspraak maken of had u graag nog wat bijkomende informatie gewild?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Bekijk onze realisaties