Sanitair West-Vlaanderen

JES Projects zorgt er graag voor dat uw badkamer geheel naar uw smaak is ingericht en voorzien is van alle gemakken die u wenst. Onze vakmannen zorgen voor een kwalitatieve installatie van uw sanitair in West Vlaanderen en omgeving. De badkamer is immers de ideale plek om uw dag optimaal te beginnen of om te ontspannen na een lange werkdag. Samen met u zorgen we ervoor dat uw droomsanitair in West-Vlaanderen gerealiseerd wordt!

JES Projects realiseert al uw sanitair in West-Vlaanderen

Droomt u al jaren van een nieuwe badkamer? Of is uw cv- of sanitaire installatie in West-Vlaanderen aan vervanging toe? Kies dan voor JES Projects! Wij gaan steeds aan de slag met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Op deze manier garanderen we dat uw badkamer of WC steeds aan uw eisen voldoet.  Bij ons kunt u rekenen op:

  • Verzorging van uw sanitair en CV van A tot Z
  • Kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Kennis van nieuwe tendensen en materialen
  • Passend advies en handige informatie

Uw droomsanitair in West-Vlaanderen

Kiest u voor JES Projects, dan heeft u een specialist in totaalconcepten te pakken die slechts één aanspreekpunt vormt voor al uw werken en installaties aan sanitair in West-Vlaanderen. Onze ervaren vakmannen leveren een snelle en sterke service en zorgen bij herstelling van uw CV binnen 24 uur voor opvolging. Bovendien zijn we een gecertificeerd aardgastechnicus en maken we graag een 3D-ontwerp voor u. Ook een vrijblijvende prijsofferte opvragen is mogelijk. Of het nu om een nieuwbouwproject of om een renovatie gaat, JES Projects staat altijd voor u klaar!
Bekijk onze realisaties

Voor- en na foto’s van een sanitaire renovatie in West-Vlaanderen

Bent u benieuwd wat JES Project voor u kan realiseren? Bekijk dan zeker een aantal van onze realiseerde projecten.

Neem contact op met JES Projects voor al uw sanitaire werken in West-Vlaanderen

JES Projects realiseert graag de installatie of renovatie van uw sanitair in West-Vlaanderen en omstreken! Contacteer ons telefonisch op het nummer 0498 64 50 63 of via mail info@jesprojects.be.  Ook kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. JES Projects komt graag bij u langs om uw situatie of probleem grondig te analyseren!

JES Projects levert sanitaire installaties en renovaties in heel West-Vlaanderen