Sanitair West Vlaanderen

JES Projects zorgt er graag voor dat uw badkamer geheel naar uw smaak is ingericht en voorzien is van alle gemakken die u wenst. Onze vakmannen zorgen voor een kwalitatieve installatie van uw sanitair in West Vlaanderen en omgeving. De badkamer is immers de ideale plek om uw dag optimaal te beginnen of om te ontspannen na een lange werkdag. Samen met u zorgen we ervoor dat uw droomsanitair gerealiseerd wordt!

JES Projects realiseert al uw projecten

Droomt u al jaren van een nieuwe badkamer? Of is uw cv- of sanitaire installatie aan vervanging toe? Kies dan voor JES Projects! Bij ons kunt u rekenen op:

  • Verzorging van uw sanitair en CV van A tot Z
  • Kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Kennis van nieuwe tendensen en materialen
  • Passend advies en handige informatie

Uw droomsanitair in West Vlaanderen

Kiest u voor JES Projects, dan heeft u een specialist in totaalconcepten te pakken die slechts één aanspreekpunt vormt voor al uw werken en installaties. Onze ervaren vakmannen leveren een snelle en sterke service en zorgen bij herstelling van uw CV binnen 24 uur voor opvolging. Bovendien zijn we een gecertificeerd aardgastechnicus en maken we graag een 3D-ontwerp voor u. Ook een vrijblijvende prijsofferte opvragen is mogelijk. Of het nu om een nieuwbouwproject of om een renovatie gaat, JES Projects staat altijd voor u klaar!

totaal4

 

Contact

JES Projects realiseert graag de installatie of renovatie van uw sanitair in West Vlaanderen en omstreken! Contacteer ons direct via het contactformulier of bel naar 0498 64 50 63. Ook kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. JES Projects komt graag bij u langs om uw situatie of probleem grondig te analyseren!