Sanitair

Of het nu om het plaatsen van sanitair in een nieuwbouwproject gaat of een renovatie in een bestaande woning, er wordt steeds meer aandacht besteed aan het sanitair van de woning. Dat is logisch, de badkamer of wc is de uitgelezen plek om tot rust te komen of te ontspannen na een harde werkdag of net je dag goed te beginnen door een frisse douche. Het vernieuwen van sanitair heeft als voordeel dat u heel wat kan besparen op het verbruik van energie. Tevens verhoogd de waarde van uw woning.

Mogelijke sanitaire werken

Bij JES Projects kan u terecht voor het plaatsen, vervangen, renoveren of herstellen van verschillende soorten sanitaire installaties van uw woning. Hieronder sommen we enkele van de vele mogelijkheden voor sanitaire werken:

  • Toilet renovatie
  • WC plaatsen
  • Kraan repareren
  • Badkamer renovatie
  • CV & loodgieterswerk

Wilt u graag meer informatie over één van deze mogelijkheden, of heeft u een andere vraag over uw sanitair? Contacteer ons dan telefonisch via het nummer 0498 64 50 63 of via mail info@jesprojects.be , wij helpen u graag verder.

Toiletrenovatie of nieuwe wc laten plaatsen

Totaalrenovatie en concepten voor onder andere badkamerrenovaties behoren tot één van de specialiteiten van JES Projects. Hierdoor zijn wij ook in staat de renovatie of vernieuwing van uw wc uit te voeren naar uw wensen. Bij een toiletrenovatie voeren we de nodige sanitaire aanpassingswerken uit zoals het vervangen van uw toilet naar een hangtoilet, staand toilet of inbouwtoilet. Ook kunnen we de wc ruimte ombouwen waardoor de ruimte groter en gezelliger oogt.

Badkamerrenovatie

Als u niet helemaal meer tevreden bent van uw sanitair in uw badkamer dan kan JES Projects dit voor u vervangen. Of, naast het vervangen van uw sanitair, kan u ook kiezen voor een complete badkamerrenovatie. Hierbij worden de muurtegels vervangen en kan er nagedacht worden over het herindelen van de badkamer. We kijken samen naar de mogelijkheden voor het vervangen van uw douche of bad, en zoeken naar de best mogelijke functionele en visuele oplossing voor uw badkamermeubels zoals een dubbele lavabo. Ook het overig schrijnwerk, schilderwerk, elektriciteit of betegeling voeren wij in een totaalrenovatie voor u uit.

Centrale verwarming en loodgieterswerk

Zijn uw oude radiatoren aan vervanging toe of wilt u een extra radiator in de badkamer of toilet laten plaatsen? Wij verzorgen voor u de complete installatie, en vervangen de oude CV door design- of sierradiatoren. Ook voor een onderhoud of jaarlijkse controle van uw centrale verwarming kan u bij JES Projects terecht. Wij plaatsen bij regelmaat condensatieketels of complete installaties. Voor loodgietwerken waarbij we het sanitair in uw woning kunnen verbeteren staan we ook voor u klaar.

Sanitair laten plaatsen

Dankzij onze vele jaren ervaring in het plaatsen van centrale verwarming, badkamerrenovaties en sanitair hebben we een goede samenwerking opgebouwd met de beste merken. Enkele van onze partners zijn Desco, Vaillant, Van Marcke en Vasco. Hierdoor kunnen we niet alleen zorgen voor een professionele plaatsing of renovatie, maar u ook voorzien van de grootste keuze aan sanitaire installatiemogelijkheden. We bekijken samen met u alle opties en zorgen ervoor dat de installatie tegen de beste prijs kan worden aangekocht. De plaatsing van de installatie verzorgen we tot in de puntjes omdat we de producten van onze partner merken goed kennen.

Sanitair specialist in regio West-Vlaanderen

JES Projects heeft al vele sanitaire werken uitgevoerd in heel West-Vlaanderen, en heeft meerdere referenties in Brugge, Middelkerke, Oostende, Blankenberge en andere steden en dorpen. Zoekt u dus een aannemer voor eender welke sanitaire klus in uw woning dan bent u bij ons aan het goede adres.

Waterontharder installeren

Een waterontharder voorziet zacht water dat makkelijk schuimt waardoor minder water wordt verbruikt. Een tweede voordeel van een waterontharder is dat het goed is voor de waterleidingen omdat het minder verstoppingen veroorzaakt. Er zijn dus heel wat mogelijkheden en voordelen aan verbonden, en daarom raden wij bij een sanitaire installatie zeker aan de installatie van een waterontharder te overwegen.