Ontdek de inloopdouche en enkele top ideeën!

Ben jij ook zo’n fan van een inloopdouche maar weet je niet goed wat je juist moet verwachten of hoe je er een plaatst? Bij JES Projects kan je rekenen op de perfecte hulp bij het zetten van een inloopdouche. Op voorhand geven we je over de inloopdouche al een idee wat je kan verwachten: een grote of kleine douche, een douche in de breedte of de lengte. We geven daarbij ook onze tips over de verschillende soorten inloopdouches die we kunnen plaatsen. Wil je bijvoorbeeld liever een douchebak als inloopdouche of wil je een ingebouwde douche? Wij geven je alvast onze beste ideeën over het zetten van een inloopdouche aan de goedkoopste prijs!

Doe de beste inloopdouche ideeën op: onze tips

Hieronder geven we een aantal voorbeelden van de verschillende soorten inloopdouches. Elke inloopdouche heeft zijn voordelen en je kan dus gewoon volledig een keuze maken naargelang waar jouw voorkeur ligt. Voor een inloopdouche in zowel een grote als een kleine badkamer geven we je inspiratie. 

  1. Hedendaagse inloopdouche

Als je graag gaat voor een esthetisch mooie en moderne badkamer dan is een ingebouwde douche met vloerafwerking de beste keuze. Deze inloopdouche heeft een iets duurdere prijs, maar is wel erg mooi en zorgt voor een echte meerwaarde. Je kan altijd eens kijken op Pinterest of op onze website waarmee je van jouw perfecte inloopdouche een idee kan creëren.

  1. Inloopdouche eenvoudig

Kies je liever voor een inloopdouche die makkelijk te plaatsen en te onderhouden is? Of ben je volop in de verbouwingen en is zowel het budget als de tijd niet eindeloos? Dan is een douchebak inloopdouche aan een lage prijs de beste oplossing. Hierbij heb je dus een lage ‘bak’ waarin je gewoon kan inlopen. Het is erg snel geplaatst en kan gewoon op de bestaande vloer worden gemonteerd. 

  1. Inloopdouche relax

Wil je gaan voor de beste ontspanning? Dan is een inloop douche met een lage bak het beste idee. Deze bak heeft dus geen opstapje en sluit mooi aan tussen je ingebouwde vloer. Je moet deze douchebak inloopdouche dus wel inbouwen maar op lange termijn is het erg mooi en bovendien eenvoudig in onderhoud. 

  1. Comfortabele inloopdouche

Hou je van comfort in de badkamer en tijdens het douchen? Dan kan je kiezen voor een inloopdouche die je plaatst tussen twee gemetste muren, zo blijft alles in de badkamer lekker droog. De tegels die als muur dienen vormen overigens een mooi geheel met de rest van de badkamer. 

JES Projects helpt je bij het vinden van inloopdouche ideeën

Is nog niet alles duidelijk of heb je meer advies nodig? JES Projects helpt je graag verder met een inloopdouche in een grote of kleine badkamer en geeft je de nodige inspiratie om aan de slag te kunnen gaan met het plaatsen en installeren! Voor specifieke renovaties van een badkamer kan u dus altijd bij ons terecht. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar, telefonisch, via mail of via het contactformulier op de website.