Centrale verwarming West-Vlaanderen

Is uw centrale verwarming in West-Vlaanderen aan vervanging toe? De specialisten van JES Projects staan klaar om u te helpen met de installatie, reparatie en onderhoud van uw centrale verwarming in West-Vlaanderen. Niet alleen voor de installatie van Vaillant CV-ketels kan u bij ons terecht, ook installeren we onder andere vloerverwarming en een aardgastank. JES Projects garandeert u een goede en correcte werking van uw CV.

Bekijk onze realisaties

Voordelen van een goede centrale verwarming in West-Vlaanderen

Het is van groot belang om uw centrale verwarming in West-Vlaanderen goed te onderhouden. Wanneer er bijvoorbeeld brand uitbreekt en uw cv-installatie is niet goedgekeurd, dan bent u niet verzekerd. Ook kan een slecht onderhoud schadelijke gevolgen hebben voor uw gezondheid.

Persoonlijke service van JES Projects

Wij staan bekend om onze specialisatie in totaalconcepten. Naast projecten rond centrale verwarming regio West-Vlaanderen, hebben onze vakmannen jaren ervaring in sanitair en badkamerrenovaties. Bij elk project begeleiden we u van A tot Z en krijgt u één overkoepelend aanspreekpunt voor alle werken en installaties. Bij JES Projects profiteert u van een snelle en kwalitatieve service zonder onnodige breekwerken.

Verder kan u bij JES Projects genieten van:

  • materiaal van topkwaliteit
  • opvolging binnen 24 uur
  • gecertificeerde vakmannen
  • vrijblijvende prijsoffertes
  • mogelijkheid van 3D ontwerp
  • persoonlijk advies
  • scherpe prijzen

Wij starten met een grondige analyse van de situatie of het probleem, de we uitgebreid met u bespreken. Zo garanderen we u altijd een passende oplossing.

Vraag gratis een offerte aan

Heeft u bepaalde wensen of vragen? Neem contact op via het nummer 0498 64 50 63 of via mail info@jesprojects.be voor meer informatie en vraag vandaag nog gratis een offerte aan voor het onderhoud of de installatie van uw centrale verwarming in de buurt van West-Vlaanderen. Zo zijn wij actief in onder andere Knokke, De Haan en Oostende. 

JES Projects voor uw centrale verwarming in West-Vlaanderen