Centrale verwarming Torhout

Is uw CV aan vervanging toe? Of wilt u uw centrale verwarming in Torhout laten installeren door een specialistische vakman? Dan bent u bij JES Projects aan het juiste adres. Wij herstellen en onderhouden alle Vaillant CV-ketels en installeren daarnaast onder andere ook vloerverwarming, vervangen radiatoren voor design- of sierradiatoren en verzorgen de installatie van uw aardgastank. Ga voor kwalitatieve installatie, reparatie en onderhoud van uw centrale verwarming in Torhout en omgeving en kies voor JES Projects!

Onderhoud van uw centrale verwarming in de buurt van Torhout

Een correcte werking van uw CV is van groot belang. Als uw CV niet in correcte staat is kan dat er namelijk voor zorgen dat uw ketel gaat renderen of zelfs schadelijk is voor uw gezondheid. Bovendien bent u als er brand uitbreekt niet verzekerd als uw cv-installatie niet is gekeurd. Voor kwalitatieve installatie van uw centrale verwarming nabij Torhout staat JES Projects daarom graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in totaalconcepten en zorgen dan ook naast installatie en reparatie gegarandeerd voor een goed onderhoud van uw CV. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor alle werken en installaties.
Bekijk onze realisaties

JES Projects voor al uw werken

Ons vakpersoneel helpt u niet alleen bij het installeren, repareren en onderhouden van uw CV-ketel, maar ook voor uw sanitair kunt u bij ons terecht. Wenst u bijvoorbeeld een badkamerrenovatie? Onze vakmannen zorgen er graag voor dat al uw wensen en behoeften gerealiseerd worden. Ook zijn we een gecertificeerd gastechnicus en zorgen we bij herstelling van uw CV binnen 24 uur voor opvolging. Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve materialen zodat we u garanderen van topkwaliteit!

Contacteer ons voor uw centrale verwarming in Torhout

JES Projects installeert, repareert en onderhoudt graag uw centrale verwarming in Torhout en omgeving! Bovenden is het mogelijk om geheel vrijblijvend een prijsofferte aan te vragen zodat u weet wat u kunt verwachten. Wilt u direct een afspraak maken of meer informatie? Aarzel dan niet en contacteer ons via 0498 64 50 63 of via mail info@jesprojects.be.

JES PROJECTS VOOR UW CENTRALE VERWARMING IN TORHOUT