Centrale verwarming Roeselare

Bent u op zoek naar een vakman voor het installeren van uw centrale verwarming nabij Roeselare? Of is uw CV aan vervanging toe en zoekt u daarvoor naar een goede installateur? Dan bent u bij JES Projects aan het juiste adres. Wij herstellen en onderhouden alle Vaillant CV-ketels en installeren daarnaast onder andere ook vloerverwarming, vervangen radiatoren voor design- of sierradiatoren en verzorgen de installatie van uw aardgastank. Laat uw centrale verarming in Roeselare installeren, repareren en onderhouden door JES Projects!

Centrale verwarming in Roeselare onderhouden

Voor kwalitatieve installatie van uw centrale verwarming regio Roeselare staat JES Projects graag voor u klaar. Wij garanderen een goede en correcte werking van uw CV. Dit is van groot belang, want zo voorkomen we dat uw ketel gaat renderen of zelfs schadelijke gevolgen heeft voor uw gezondheid. Bovendien bent u als er brand uitbreekt niet verzekerd als uw cv-installatie niet is gekeurd. JES Projects is gespecialiseerd in totaalconcepten en zorgt dan ook naast installatie en reparatie gegarandeerd voor een goed onderhoud van uw CV. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor alle werken en installaties.

Bekijk onze realisaties

 

Kies voor JES Projects voor uw centrale verwarming in Roeselare

Ons vakpersoneel helpt u graag bij het installeren, repareren en onderhouden van uw CV-ketel, maar ook voor uw sanitair kunt u bij ons terecht. Enkele redenen om voor de service van JES Projects te kiezen:

  • Topkwaliteit door kwalitatieve materialen
  • Specialist in totaalconcepten
  • Herstelling CV: opvolging binnen 24u
  • Gecertificeerd gastechnicus
  • Vrijblijvende prijsofferte en 3D-ontwerp mogelijk

Meer informatie

Zoek niet verder naar uw vakman voor het installeren van uw centrale verwarming in Roeselare. JES Projects helpt u namelijk graag verder! Bij ons kunt u bovendien geheel vrijblijvend een prijsofferte aanvragen zodat u weet wat u kunt verwachten. Wilt u direct een afspraak maken of meer informatie? Contacteer ons dan via 0497/875 735 of via mail info@jesprojects.be .

JES PROJECTS VOOR UW CENTRALE VERWARMING IN ROESELARE