Centrale verwarming in Oostende

Gedegen installatie, reparatie en onderhoud van uw centrale verwarming in Oostende is van groot belang. Als uw CV niet in correcte staat is kan dat er namelijk voor zorgen dat uw ketel gaat renderen of zelfs schadelijk is voor uw gezondheid. Ga voor zekerheid en schakel de hulp in van JES Projects! Wij installeren, repareren en onderhouden uw centrale verwarming in Oostende op kwalitatieve wijze en bieden u bovendien de snelste en sterkste service!

Onderhoud van uw centrale verwarming in Oostende

Met JES Projects heeft u één aanspreekpunt voor alle werken en installaties. Wij zijn gespecialiseerd in totaalconcepten en zorgen naast installatie en reparatie dan ook gegarandeerd voor een goed onderhoud van uw CV. Wist u dat als er brand uitbreekt, u niet verzekerd bent als uw cv-installatie niet is gekeurd? Zorg er daarom altijd voor dat uw CV-ketel op orde is en profiteer van de passende service van JES Projects:

  • Topkwaliteit door kwalitatieve materialen
  • Specialist in totaalconcepten
  • Herstelling CV: opvolging binnen 24u
  • Gecertificeerd gastechnicus
  • Vrijblijvende prijsofferte mogelijk

 

Centrale verwarming Oostende, vloerverwarming en sanitair

Naast het installeren, repareren en onderhouden van uw centrale verwarming regio Oostende of vloerverwarming verzorgen wij ook installaties en reparaties aan sanitair. Ons vakpersoneel is ervaren op het gebied van badkamerrenovaties en zorgt er graag voor dat uw sanitair aan al uw wensen en behoeften voldoet. Ook zijn we een gecertificeerd gastechnicus en zorgen we bij herstelling van uw CV binnen 24 uur voor opvolging. Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve materialen zodat we u garanderen van topkwaliteit!

Meer informatie

Zoek niet verder naar een ervaren installateur en schakel een vakman in van JES Projects! Wij verzorgen graag de complete installatie, reparatie en het onderhoud van uw centrale verwarming in en nabij Oostende voor u. Vraag direct een geheel vrijblijvende prijsofferte aan zodat u weet wat u kunt verwachten. Via mail info@jesprojects.be of door te bellen naar 0498 64 50 63 kunt u bij ons terecht voor al uw vragen of voor het maken van een afspraak.

JES PROJECTS VOOR UW CENTRALE VERWARMING IN OOSTENDE