Centrale verwarming Middelkerke

Zoekt u een vakman voor de installatie van uw CV-ketel? Vertoont uw CV-ketel gebreken en zoekt u een professionele reparateur? Of is uw CV-ketel toe aan onderhoud? Maak dan kennis met JES Projects, uw specialist in CV-ketels en verwarming. Wij staan bekend om onze topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Contacteer ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van installatie, reparatie of onderhoud aan uw centrale verwarming in Middelkerke.

Onze werkzaamheden op het gebied van uw centrale verwarming nabij Middelkerke

JES Projects levert totaaloplossingen voor uw CV-ketel. Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Complete installatie van uw centrale verwarming in Middelkerke (radiatoren én vloerverwarming);
  • Vervanging van oude radiatoren door design- of sierradiatoren;
  • Onderhouden en herstellen van alle VAILLANT CV-ketels;
  • Uitvoeren van de verplichte 2- jaarlijkse controle;
  • Afleveren van onderhoudstest door een gecertificeerd gastechnicus;
  • Installatie van uw CV ketel op aardgas;
  • Installeren van waterontharders.

Het belang van een correct werkende CV-ketel

Een goede installatie van uw CV is cruciaal, om een correcte werking te garanderen. Daarnaast is het van belang om uw regelmatig onderhoud te plegen aan uw CV-ketel om te voorkomen dat de ketel minder gaat renderen. Volgens de wet moet uw CV-ketel iedere twee jaar gekeurd worden. Wanneer uw CV-installatie niet gekeurd is, bent u zelfs niet verzekerd als er brand uitbreekt. En wist u dat slecht onderhoud schadelijke gevolgen voor uw gezondheid kan hebben? Kies er daarom voor om installatie, reparatie en onderhoud van uw CV-ketel uit te laten voeren door een professional als JES Projects. Wij leveren altijd topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Op onze vakmensen kunt u rekenen.

Bekijk onze realisaties

Contacteer JES Projects voor uw centrale verwarming in Middelkerke

JES Projects is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen op het gebied van CV-ketels. Wij verzorgen graag de installatie, reparatie of onderhoudswerkzaamheden aan uw centrale verwarming in Middelkerke. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in badkamerrenovaties. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een prijsofferte aanvragen. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Contacteer ons dan via 0498 64 50 63 of via mail info@jesprojects.be .

JES PROJECTS VOOR UW CENTRALE VERWARMING IN MIDDELKERKE