Centrale verwarming Knokke

Zoekt u een vakman die uw centrale verwarming in Knokke kan installeren, repareren of onderhouden? Maak dan kennis met JES Projects. Wij verzorgen de installatie van centrale verwarming nabij Knokke en sanitair van A tot Z! Naast allerlei werkzaamheden rondom uw CV-ketel, bent u bij JES Projects ook aan het juiste adres voor het installeren van uw vloerverwarming, aardgastank of radiatoren. Contacteer ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Het belang van een goed werkende centrale verwarming in Knokke

Een goede installatie van uw CV is cruciaal, om een correcte werking te garanderen. Daarnaast is het van belang om uw regelmatig onderhoud te plegen aan uw CV-ketel om te voorkomen dat de ketel minder gaat renderen. Slecht onderhoud kan zelfs schadelijke gevolgen voor uw gezondheid hebben! Volgens de wet moet uw CV-ketel iedere twee jaar gekeurd worden. Wist u dat u, wanneer uw CV-installatie niet gekeurd is, niet verzekerd bent als er brand uitbreekt? Kies er daarom voor om installatie, reparatie en onderhoud van uw CV-ketel over te laten aan een professional als JES Projects.

totaal4

 

Werkwijze van JES Projects voor centrale verwarming regio Knokke

Wie zijn wij? JES Projects is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen op het gebied van CV-ketels en sanitair. Wij staan bekend om het leveren van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring en ruime kennis van nieuwe tendensen en materialen, kunnen wij u altijd voorzien van een passende oplossing. Wij beginnen altijd met een grondige situatie- of probleemanalyse bij u ter plaatse en het opstellen van een vrijblijvende prijsofferte. Na goedkeuring gaan onze vakmensen hard aan de slag met uw CV-ketel, zo kunt u snel weer rekenen op een goed werkende CV-ketel!

Vrijblijvende prijsofferte aanvragen

Wilt u uw centrale verwarming in Knokke laten installeren, repareren of onderhouden door een vakman? JES Projects staat voor u klaar! Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een prijsofferte aanvragen zodat u weet wat u kunt verwachten. Wilt u direct een afspraak maken of meer informatie? Contacteer ons dan via 0498 64 50 63 of via mail info@jesprojects.be.

JES PROJECTS VOOR UW CENTRALE VERWARMING IN KNOKKE