Centrale verwarming De Haan

Zoekt u een vakman voor de installatie van uw CV-ketel? Vertoont uw CV-ketel gebreken en zoekt u een professionele reparateur? Of is uw CV-ketel toe aan onderhoud? In alle gevallen bent u bij JES Projects aan het juiste adres. Wij verzorgen graag de installatie, reparatie of onderhoudswerkzaamheden aan uw centrale verwarming in De Haan. Contacteer ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

De kracht van JES Projects: centale verwarming De Haan

  • Topkwaliteit door kwalitatieve materialen;
  • Gecertificeerd gastechnicus;
  • Specialist in totaalconcepten;
  • Vrijblijvende prijsofferte en 3D-ontwerp mogelijk;
  • Herstelling CV: opvolging binnen 24uur.

 

Centrale verwarming De Haan door JES Projects:

Naast een centrale verwarming in De Haan zijn er nog enkele belangrijke zaken. Zoals een goed geïnstalleerde CV ketel. Een goede installatie van uw CV is cruciaal, om een correcte werking te garanderen. Daarnaast is het van belang om uw regelmatig onderhoud te plegen aan uw CV-ketel om te voorkomen dat de ketel minder gaat renderen. Volgens de wet moet uw CV-ketel iedere twee jaar gekeurd worden. Wanneer uw CV-installatie niet gekeurd is, bent u zelfs niet verzekerd als er brand uitbreekt. En wist u dat slecht onderhoud schadelijke gevolgen voor uw gezondheid kan hebben? Kies er daarom voor om installatie, reparatie en onderhoud van uw CV-ketel uit te laten voeren door een professional als JES Projects.

Contacteer JES Projects voor centrale verwarming nabij De Haan

JES Projects is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen op het gebied van CV-ketels en sanitair. Wij staan bekend om het leveren van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Naast allerlei werkzaamheden uw centrale verwarming in De Haan, bent u bij JES Projects ook aan het juiste adres voor het installeren van uw vloerverwarming, aardgastank of radiatoren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een prijsofferte aanvragen. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Contacteer ons dan via 0498 64 50 63 of via mail info@jesprojects.be.

JES PROJECTS VOOR UW CENTRALE VERWARMING IN DE HAAN