Centrale verwarming De Haan

Zoekt u een vakman voor de installatie van uw CV-ketel? Vertoont uw CV-ketel gebreken en zoekt u een professionele reparateur? Of is uw CV-ketel toe aan onderhoud? In alle gevallen bent u bij JES Projects aan het juiste adres. Wij verzorgen graag de installatie, reparatie of onderhoudswerkzaamheden aan uw centrale verwarming in De Haan. Contacteer ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

De kracht van JES Projects

  • Topkwaliteit door kwalitatieve materialen;
  • Gecertificeerd gastechnicus;
  • Specialist in totaalconcepten;
  • Vrijblijvende prijsofferte en 3D-ontwerp mogelijk;
  • Herstelling CV: opvolging binnen 24uur.
totaal4

 

Installatie, reparatie en onderhoud van uw CV-ketel

Een goede installatie van uw CV is cruciaal, om een correcte werking te garanderen. Daarnaast is het van belang om uw regelmatig onderhoud te plegen aan uw CV-ketel om te voorkomen dat de ketel minder gaat renderen. Volgens de wet moet uw CV-ketel iedere twee jaar gekeurd worden. Wanneer uw CV-installatie niet gekeurd is, bent u zelfs niet verzekerd als er brand uitbreekt. En wist u dat slecht onderhoud schadelijke gevolgen voor uw gezondheid kan hebben? Kies er daarom voor om installatie, reparatie en onderhoud van uw CV-ketel uit te laten voeren door een professional als JES Projects.

Contacteer JES Projects

JES Projects is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen op het gebied van CV-ketels en sanitair. Wij staan bekend om het leveren van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Naast allerlei werkzaamheden uw centrale verwarming in De Haan, bent u bij JES Projects ook aan het juiste adres voor het installeren van uw vloerverwarming, aardgastenk of radiatoren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een prijsofferte aanvragen. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Contacteer ons dan via 0498 64 50 63 of via het contactformulier op onze website.