Centrale verwarming

Op zoek naar een goede installateur van centrale verwarming? Zoek niet verder! Wij verzorgen voor u de complete installatie van uw centrale verwarming zowel radiatoren als vloerverwarming. Zijn uw oude radiatoren aan vervanging toe? JES Projects vervangt ze voor u door design- of sierradiatoren.

JES Projects onderhoudt en herstelt alle VAILLANT CV-ketels!

Uitvoeren van de verplichte 2- jaarlijkse controle en afleveren van onderhoudsattest door een gecertificeerd gastechnicus.

Geen aardgasaansluiting? Wij zorgen voor de installatie van uw aardgastank!

Oude CV-ketel aan vervanging toe? Vervang hem door een nieuwe condensatieketel en bespaar tot 35% op uw energiefactuur.

Kwalitatieve installatie van al uw sanitair.

JES Projects installeert ook waterontharders. (ecologisch-duurzaam-spaarzaam)

Onderhoud en herstelling van centrale verwarming

Om een goede en correcte werking van je verwarmingsinstallatie te garanderen is het essentieel de cv-ketel goed te onderhouden. Doe je dit niet, dan bestaat de kans dat je ketel minder gaat renderen en zelfs schadelijke gevolgen kan hebben voor je gezondheid. Bovendien ben je ook niet verzekerd bij brand als de cv-installatie niet gekeurd is. JES Projects is gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van uw verwarmingsketels.
Wij voeren de verplichte 2-jaarlijkse controle uit (brandverzekering)  en leveren uw onderhoudsattest !!!

Jes Project heeft referenties in oa:

 CV ketels op aardgas

Gasketels moeten in Vlaanderen verplicht gekeurd worden om de 2 jaar. De onderhoudsbeurt moet steeds gebeuren door een erkend technicus die je een reinigings-en verbrandingsattest voorlegt. Op het moment dat je cv-ketel op gas meer dan  5 jaar gebruikt wordt, moet er ook een verwarmingsaudit van de installatie gebeuren.

CV ketels op stookolie

Een cv-installatie op stookolie moet jaarlijks gekeurd worden door een erkend technicus vloeibare brandstof. De schoorsteen reinigen moet gebeuren door een schoorsteenveger. De controle van de tank moet om de 5 jaar gebeuren. Na het onderhoud krijg je steeds een reinigings- en verbrandingsattest.

Wilt u een afspraak maken of had u graag nog wat bijkomende informatie gewenst?
Aarzel niet om ons te contacteren!

www.vaillant.be