Centrale verwarming

Op zoek naar een goede installateur van centrale verwarming? Zoek niet verder! Wij verzorgen voor u de complete installatie van uw centrale verwarming zowel radiatoren als vloerverwarming. Zijn uw oude radiatoren aan vervanging toe? JES Projects vervangt ze voor u door design- of sierradiatoren. JES Projects onderhoudt en herstelt alle VAILLANT CV-ketels! Uitvoeren van de verplichte 2- jaarlijkse controle en afleveren van onderhoudsattest door een gecertificeerd gastechnicus. Geen aardgasaansluiting? Wij zorgen voor de installatie van uw aardgastank! Een oude CV-ketel aan vervanging toe? Vervang hem door een nieuwe condensatieketel en bespaar tot 35% op uw energiefactuur. JES Projects installeert ook waterontharders (ecologisch-duurzaam-spaarzaam). Wij gaan voor een kwalitatieve installatie van al uw sanitair.

Kies voor uw CV een ervaren, betrouwbare én betaalbare professional!

Wilt u centrale verwarming gaan installeren in uw nieuwe of bestaande woning in West-Vlaanderen, of in uw bedrijf? Of is er sprake van een defect en werkt de centrale verwarming niet meer of niet naar behoren en zit uw personeel in de kou? Dan is het belangrijk dat u een ervaren en professionele installateur en/of monteur inschakelt. In West-Vlaanderen kunt u voor reparatie, installatie en onderhoud terecht bij JES Projects. Wij zijn een specialist op het gebied van centrale verwarming en sanitaire installaties. Ons bedrijf biedt in West-Vlaanderen een totaalservice aan op deze gebieden. Of het nu om de centrale verwarming in uw woning gaat, om de cv van uw onderneming of om het plaatsen van sanitaire apparatuur: wij zorgen ervoor dat de warmte in uw huis snel terugkeert.

wasmachine in brugge

Reparatie van uw centrale verwarming en/of radiatoren

Het maakt onze gecertificeerde professionals eigenlijk niet uit wat er met uw centrale verwarming aan de hand is. Het is onze eer en trots om uw centrale verwarming vakkundig, snel en voordelig te repareren. Dit doen wij door gebruik te maken van moderne gereedschappen. Bij ons bent u met al uw cv-defecten in goede handen.
Er kan van alles aan de hand zijn met uw centrale verwarming. Regelmatig komt het voor dat er reparatie noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een defecte verwarmingsketel, een cv ketel die vreemde geluiden maakt of problemen met de condensatieketel. Wellicht weigeren de radiatoren dienst of doet uw gasketel het niet meer. Een probleem dat tegenwoordig in West-Vlaanderen veel voorkomt, zijn niet-werkende of haperende vloerverwarmingen. Vervelende defecten die met name storend zijn als de temperatuur gaat zakken, want in de herfst en winter wilt u er warmpjes bijzitten. Een snelle, grondige en voordelige reparatie door een van onze installateurs helpt u dan uit de nood.

Installatie en aansluiting van uw apparatuur

cv boiler

Naast reparatie van uw centrale verwarming, kunnen wij allerlei soorten verwarmingsapparatuur en sanitaire middelen in uw woning aansluiten en installeren. Stel dat u uw badkamer heeft verbouwd en daar enkele radiatoren in wilt zetten, benadert u dan gerust ons bedrijf om deze klus voor u te klaren. Zowel de badkamerverbouwing, de renovatie van uw sanitaire ruimte als het plaatsen van radiatoren en ketels kunnen wij op ons nemen.

Onderhoud van cv-installaties en sanitaire voorzieningen

Periodiek onderhoud van uw verwarmingsinstallatie is erg belangrijk en verplicht om minimaal eens per twee jaar uit te voeren door een erkende specialist. Hiermee voorkomt u problemen en storingen op langere termijn, en gevaarlijke situaties zoals de mogelijkheid van koolstofmonoxidevergiftiging bij oudere cv-ketels. Onze medewerkers zijn gecertificeerde gastechnici en ge

diplomeerde monteurs, met veel ervaring op het gebied van onderhoud van cv ketels, verwarmingsketels en het controleren en checken van gasketels. Ook het onderhouden van radiatoren in uw badkamer of het controleren van de vloerverwarming, behoort tot onze specialiteiten. Laat het periodieke onderhoud dan ook gerust over aan JES Projects! Wij zorgen ervoor dat u bij elke controle een onderhoudsattest krijgt, zodat u nooit in de problemen kunt raken met uw brandverzekering!

Wij voeren de verplichte 2-jaarlijkse controle uit (brandverzekering) en leveren uw onderhoudsattest!

Jes Project heeft referenties in oa:

  • Oostende
  • Brugge
  • Blankenberge
  • Knokke
  • Middelkerke
  • Roeselare
  • De Haan
  • Torhout

Onze totaalservice: om het even welk probleem, wij helpen u erdoorheen!

Welk defect u kortom ook heeft met uw verwarming of sanitaire installaties: wij hebben de kennis en kunde in huis om van uw probleem verleden tijd te maken. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud of installatie van uw cv-apparaten, sanitaire installaties of soortgelijke kwesties: benadert u ons gerust om u te helpen! Waar in West-Vlaanderen u ook woont of onderneemt – in Oostende, Knokke, Brugge, Middelkerke of Koksijde – neem gerust contact op met ons bedrijf!
U kunt ons bereiken via mail op  info@jesprojects.be of via het telefoonnummer 0498 64 50 63. Uiteraard kunt u een volledig gratis en vrijblijvende offerte bij ons opvragen, om in te schatten hoeveel de gewenste reparatie, het periodieke onderhoud of de installatie gaat kosten. Vanzelfsprekend kun u ook gerust een keer naar binnen lopen bij ons kantoorpand aan het Filip van Maestrichtplein 4 in Oostende.