Badkamerrenovatie in Roeselare

Bent u op zoek naar een specialist voor uw badkamerrenovatie in Roeselare? JES projects maakt van uw badkamer een plek van rust, warmte, gezelligheid en ontspanning. Wij richten uw badkamer volledig in naar uw wensen, van een landelijke tot moderne stijl, van douche tot ligbad; alles is mogelijk. Wij garanderen u keer op keer een kwalitatieve installatie van uw sanitair.

Neem contact met ons op en wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kan vrijblijvend een offerte of een 3D-ontwerp aanvragen. Wij helpen u graag verder.

Badkamerrenovatie van A tot Z

Wij verzorgen uw badkamerrenovatie in Roeselare en regelen alles van A tot Z. Wij helpen u ook bij het leggen van vloeren, verlichting en radiatoren. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken wanneer u kiest voor JES Projects. Wij staan bekend voor onze snelle en professionele service. Wij zorgen ervoor dat u één aanspreekpunt hebt doorheen heel het project, van de planning tot de opvolging ervan.

Badkamerrenovatie Roeselare Sanitair Roeselare  Totaalproject Roeselare

Waarom kiezen voor JES Projects

  • 1 aanspreekpunt voor alle werken en installaties
  • Snelle en professionele service door ervaren vakmannen
  • Top prijs/kwaliteit
  • Nieuwste materialen van speciaalzaken

Voor we aan de renovatie beginnen, komen we ter plekke om de situatie of het probleem te analyseren. Op basis hiervan maken wij een offerte, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. Na goedkeuring gaan onze ervaren vakmannen snel, proper en professioneel te werk.

Uw droombadkamer in Roeselare

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw badkamerrenovatie in Roeselare? Bekijk onze gerealiseerde badkamerrenovaties voor inspiratie. Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers zijn in staat al uw wensen waar te maken. Kies voor JES Projects en kom tot rust in uw nieuwe badkamer van uw dromen.

Naast badkamerrenovaties kunnen wij u ook helpen bij de installatie van sanitair en het plaatsen van centrale verwarming. Ontdek op welke manier wij u kunnen helpen bij uw totaalproject.

Contacteer ons via het nummer 0498 64 50 63 of via het contactformulier op onze website. JES Projects informeert en adviseert u graag over uw badkamerrenovatie in Roeselare.

JES Projects voor uw badkamerrenovatie in Roeselare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmen, gemiddelde: 4,00 op 5)
Loading...