Badkamerrenovatie in Blankenberge

Wilt u dat uw badkamer weer een plek van rust, warmte, gezelligheid en ontspanning is? Maak dan kennis met JES Projects. Wij verzorgen graag uw badkamerrenovatie in Blankenberge van A tot Z. Onze ervaren vakmensen leveren een snelle en sterke service, en zorgen er voor dat al uw badkamer dromen uit komen. Contacteer ons gerust en informeer naar de mogelijkheden!

Over JES Projects

Wie zijn wij? JES Projects is uw partner op het gebied van sanitair, badkamer renovaties, en CV-installaties. Wij staan bekend om het leveren van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Totaalconcepten zijn onze specialiteit. Dat betekent dat wij alles voor u regelen, van A tot Z. Heeft u behoefte aan informatie of advies? Ook dan helpen wij u graag verder. JES Projects is met haar ruime ervaring, hoge kwaliteitsnormen en gecertificeerde medewerkers in staat om iedere wens waar te maken.

Totaaloplossingen voor uw badkamer

JES Projects levert het totaalconcept: wij richten uw badkamer volledig in naar uw wens! Landelijk of modern, van douche tot ligbad en van toilet tot sanitaire design toestellen; wat uw voorkeuren ook zijn, JES Projects zorgt er voor dat uw badkamer het pronkstuk van uw woning wordt. Wist u dat wij ook het plaatsen van de wandtegels, het leggen van de vloeren, de verlichting en de radiatoren graag voor onze rekening nemen? JES Projects ontzorgt u volledig!

totaal4

 

Meer informatie?

Naast badkamer renovaties, is JES Projects ook uw vakman voor een kwalitatieve installatie van uw sanitaire voorziening. En zoekt u een ervaren installateur voor uw centrale verwarming? Ook dan staan wij voor u klaar. Contacteer ons gerust en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Wij zijn te bereiken via het contactformulier of via het telefoonnummer 0498 64 50 63. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. JES Projects is uw specialist in badkamerrenovatie in Blankenberge en omgeving!