Badkamer inspiratie voor je renovatie

Voor de renovatie van een badkamer is inspiratie opdoen voor het project zeker een aanrader. Wil je graag een inloopdouche of weet je nog niet welke toilet je wilt? Voor toilet inspiraties en badkamer inspiratie kan je best even rondkijken in verschillende woonboekjes of op het internet. Daarnaast raden we je ook aan om even tussen onze realisaties te kijken en wie weet vind jij hier wel ideeën voor in jouw badkamer. 

 

Waarom is badkamer inspiratie belangrijk?

Je gaat je badkamer onder handen nemen maar je weet niet goed wat je wilt als eindresultaat. Zie jij het al voor je? Een badkamer die volledig klaar is voor nieuw materiaal maar je hebt dit materiaal nog niet uitgekozen? Je zou in alle haast een nieuwe douche of een nieuwe toilet uit moeten zoeken. Onze tip is dus om badkamer inspiratie en toilet inspiraties op te doen voor je begint aan de totaalrenovatie. Bij JES Projects hebben wij al verschillende projecten afgerond. Wil jij voor een zwarte badkamer inspiratie of wil je gewoon even rondkijken naar deze projecten? Zeker doen! Wie weet vind jij daar dé inspiratie die jij zoekt.

 

Vind voor je zwarte badkamer inspiratie:

Voor een zwarte badkamer inspiratie op te doen is niet altijd gemakkelijk. Al snel wordt een zwarte badkamer te donker en spreekt het niet meer aan. Maar donkere badkamers kunnen ook super mooi zijn en erg modern. Zowel een accentkleur als een volledige zwarte kleur van de badkamer zien we steeds vaker terug. Bijvoorbeeld zwarte kranen en andere badkamermeubelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. En om jou al een beetje te helpen met je zwarte badkamer inspiratie: overweeg de optie om zwart te combineren met verschillende materialen en kleuren. Zo vermijd je dat je badkamer saai wordt en heb je meer variatie in je badkamer.

 

Toilet inspiraties realiseren door JES Projects:

Heb jij genoeg inspiratie opgedaan over je ideale badkamer en je toilet? Ben je helemaal klaar voor de renovatie van je badkamer? Contacteer JES Projects om jouw inspiratie en ideëen tot een echt project uit te werken. Naast het realiseren van een nieuwe badkamer, verzorgen wij ook de installatie van je centrale verwarming en sanitair. We komen graag bij jou ter plaatse om je situatie of je probleem grondig te analyseren. Vraag je gratis offerte aan via ons contactformulier of bel ons op volgend nummer: 0498 64 50 63.